Televizorji LED TV in glasbeni predvajalniki

Na spletni strani Shoptok si lahko v kategoriji Televizorji ogledate prek 400 produktov iz 11 različnih spletnih trgovin. Televizorji so razdeljeni na: 4K Ultra HD TV, televizorji LED TV, OLED TV, 8K Ultra HD TV in LCD TV. Iščete lahko po naslednjih blagovnih znamkah televizorjev: Samsung, LG, Sony, Philips, Tesla, Vox, Hisense in Tcl. Iskanje med produkti vam bo olajšano s pomočjo uporabe filtrov kot so: velikost zaslona, resolucija zaslona, smart tv, wifi, tehnologija zaslona.

Najcenejši LCD TV dobite za 366€. LED TV se dobi že za 190 €. Ultra HD 8K televizorji so precej dražji. Najcenejši model stane 1.600 €. Za najdražji model televizorja Samsung televizor QE98QN90A Neo QLED 4K TV boste pa morali odšteti kar 15.000€.

Najbolj zastopana blagovna znamka je Samsung s 150 modeli, na drugem mestu pa so televizorji LG, ki imajo v ponudbo 80 televizorjev. Med velikostmi zaslona prednjačijo televizorji s 55 inčnim ekranom.

Kaj pravzaprav pomeni kratica LCD? V angleškem jeziku je to oznaka za “liquid crystal display” kar prevedeno pomeni zaslon s tekočimi kristali. Tudi LED TV imajo isto osnovno tehnologijo. LED (light emitting diodes) televizorji so v bistvu podskupina LCD televizorjev, ki za razliko od LCD televizorjev uporabljajo svetleče diode, medtem ko LCD-ji uporabljajo fluorescenčne luči. V osnovi so LED televizorji nekoliko tanjši od LCD naprav.

Ljubitelji zabavne elektronike velikokrat iščejo tudi glasbene predvajalnike, ki jih najdemo v kategoriji Avdio in Hi-Fi oprema. Glasbeni predvajalniki so aparati, ki omogočajo poslušanje glasbe. Izbirate lahko med CD predvajalniki in radiokasetofoni. V kategoriji Avdio opreme so zelo iskani zvočniki, slušalke in radio ure. Med zvočniki izstopajo JBL zvočniki ter blagovna znamka B&O. Ljubitelji glasbe posegajo po JBL slušalkah, tisti, ki pa radi igraj računalniške igrice se največkrat odločijo za Logitech in Trust slušalke, ki v večini primerov vključujejo tudi mikrofon, ki poleg komuniciranja med igranjem pride prav pri šolanju na daljavo, kjer se uporablja Zoom ali pa MS Teams.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja