Elegantne obleke

elegantna-crna-oblekaBliža se maturantski ples. Marca bomo lahko četrtošolci končno zaplesali v čudoviti dvorani Narodnega doma. Za maturantski ples seveda potrebujem novo obleko in čevlje. Razmišljala sem o svečani obleki, ki mora biti seveda kar se da elegantna. Vsekakor ne želim svečane obleke, ki bi bila preveč načičkana ali pa živobarna. Želim si elegantno obleko črne barve. Kupila si bom tudi črne čevlje z visoko peto, ter nogavice kožne barve. Kje najti elegantno črno obleko, ki se mi bo prilegala in v kateri bo moja postava prišla do izraza?

elegantna-oblekaAli poiskati večerno obleko v eni zmed klasičnih trgovin v trgovskih centrih ali se podati v Ljubljano in si ogledati ponudbo ženskih oblek po ljubljanskih butikih priznanih modnih kreatorjev? Seveda obstaja tudi možnost, da si ogledam ponudbo večernih oblek v spletnih trgovinah. Toda kaj ko obleke, ki jo kupim prek spleta ne morem pomeriti. In potem ne morem vedeti kako se mi bo podala, kako mi bo obleka padla čez boke in zadnjico, kakšna bo v ramenih, kako bodo do izraza prišle moje obline? Mama mi pravi, da nakup ženske obleke prek spletne trgovine ni noben bav, bav. Takšne ženske obleke so običajno bistveno cenejše. Če kaj ne ustreza pa lahko potem popravi šivilja. In ko potegneš črto daš za takšno obleko še vedno bistveno manj denarja kot da bi jo kupil v kakšnem butiku kjer prodajajo elegantne, večerne obleke.

Koliko pa sploh stane elegantna obleka? Če kupimo obleko za maturantski ples v trgovinah kot so Zara ali H&M, jo lahko dobimo že za manj kot 100 €. Toda v tem primeru se moramo zavedati, da se lahko na maturantskem plesu pojavi še kakšna druga punca z isto obleko kar pa ni ravno OK. V kolikor pa želimo kupiti elegantno obleko, ki bo narejena po naših željah in ukrojena po naši postavi, lahko strošek nakupa naraste tudi na 1.000 € ali več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja