Clip&Talk prostoročno telefoniranje v avtu

clip&talk prostoročno telefoniranje
ClipnTalk najboljša naprava za prostoročno telefoniranje

Policija v prometu na slovenskih cestah pogosto kontrolira uporabo mobilnega telefona brez sistema za prostoročno telefoniranje clip and talk. V začetku leta 2014 je izvedla akcijo namenjeno ravno temu in v pičlih dveh tednih je bilo izdanih neverjetnih 2.411 plačilnih nalogov. Če bi vsi ti ljudje, ki so dobili kazen za uporabo mobilnega telefona med vožnjo brez sistema za prostoročno telefoniranje, bi se v slovenski proračun nateklo več kot 70.000€

Da pa ne boste postali del statistike, si dovolj zgodaj omislite bluetooth napravo za prostoročno telefoniranje v avtu Clip&Talk. Ta naprava je nekaj čisto posebnega. Namestite jo zelo enostavno praktično v nekaj sekundah. S priloženo sponko jo boste pripeli na senčnik in to je vse. Naprava za prostoročno telefoniranje v avto Clip&Talk za povezovanje s telefonom uporablja bluetooth tehnologijo, zaradi česar pozabite na neprijetne kable po celem avtomobilu. Clip&Talk je kompatibilen z vsemi telefoni, ki imajo vgrajen bluetooth, to pa pomeni 99% mobilnih telefonov. Clip&Talk napravo za prostoročno telefoniranje lahko spoznate z dvema telefonoma. Tako ne bo nobenih težav pri hkratni uporabi osebnega in službenega telefona.

bluetooth telefoniranjePriskrbite si Clip&Talk, bluetooth napravo za prostoročno telefoniranje in tako prihranite 120€, ko se bodo Policisti odločili deliti plačilne naloge zaradi uporabe telefona med vožnjo. Vendar po pa še ni vse. Z uporabo Clip&Talk naprave za prostoročno telefoniranje boste poskrbeli tudi za varnost. Posvečeni boste cesti in ne vašemu telefonu, s tem pa boste močno prispevali v varnostni na slovenskih cestah.

Več o Clip&Talk napravi za prostoročno telefoniranje, pa si lahko preberete s klikom na to povezavo: VEČ INFORMACIJ

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 17 =

CommentLuv badge